вторник, 6 сентября 2016 г.

Şeftali Soslu Kup Tarifi

Şeftali Soslu Kup Tarifi


Şeftali Soslu Kup Tarifi


reklam


Şeftali Soslu Kup Tarifi İçin Malzemeler


1 litre süt


4 yemek kaşığı un


2 paket vanilya


8-9 yemek kaşığı şeker


1 paket krem şanti


Yarım su bardağı süt


Sosu için


2 adet şeftali


3 yemek kaşığı şeker


1 tatlı kaşığı tepeleme nişasta


Yarım su bardağı su


Şeftali Soslu Kup Tarifi Yapılışı


Un, şeker ve sütü tencereye alalım. Kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirelim. Vanilyaları da ilave edip soğumaya bırakalım. Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayalım. Soğuyan tatlının içerisine köpürttüğümüz krem şantiyi koyup 5 dakika kadar mikserde çırpalım. Kuplara yarısını geçecek kadar koyalım. Sosu için şeftaliyi yıkayıp kabuklarını soyalım. Rendenin ince bölümünde rendeleyelim. Tencereye alıp şeker, su ve nişastasını da ilave edip koyulaşıp kaynayıncaya kadar pişirelim. Blenderden geçirip pürüzsüz bir hale getirelim. Kupların hepsinin üzerine yaptığımız sostan koyalım. İstediğimiz şekilde süsleyip buzdolabına koyalım. Soğuk olarak servis edelim. Afiyetler olsun.


Original article and pictures take http://www.nefisyemektarifleri.com/seftali-soslu-kup-tarifi site

Комментариев нет:

Отправить комментарий